Midtvejs Corazón

Midtvejs Corazón var den første tæve i kennelen, og vi må sige at det har åbnet vores øjne for forskellen på at arbejde med en hanhund og en tæve!

Cora er meget nem at arbejde med og skal håndteres på en helt anden måde.

Her skal der arbejdes langt mere roligt og anvendes positiv motivation.

Det er tvivlsomt om vi nogensinde får hanhund igen, tæver har vist sig at passe bedre til vores temperament!

Den vigtigste egenskab ved Cora indtil videre er en ubetinget ærlighed i marken, vi har endnu tilgode at se hende gå af hånd. Vi kan uden at prale sige hun er "cool" i hendes hovede - specielt overfor fugl!

 

Cora har fra starten været Birgittes hund og de har et meget nært forhold.

Det betyder heldigvis ikke at hun ikke vil arbejde for Hans-Henrik – her går det bare bedst (til Birgittes store irritation) hvis "mor" bliver hjemme.

Birgitte skal tilskrives æren for at Cora er så let at føre - alt lydighed er lavet af Birgitte, og Hans - Henrik har så fået fornøjelsen af at lave det sjove markarbejde!

 

Cora er blevet trænet meget lidt pga. flytning, skulderskade, løbetid og stort arbejdspres på os begge.

Men i foråret 2009 har det været anderledes, ca. 10 ture i marken incl. klubbens samlinger samt 2 starter i åbenklasse, så var den i vinkel med 1 pr.

3 start i åbenklasse gav en 2 præmie.

 

I jagtsæsonen 2009 har Cora vist os hvad stof hun er lavet af. Hun er præcis den hund vi har drømt om siden vi bestilte hende (1 år før parringen var lavet). Hun har de fugleegenskaber som kendetegner afkom efter Lurky des Sources Claires og hun har det slidergen og totale overskud som kendetegner afkom efter Mack intosh. Hun har det gode søgsoplæg fra Stenhøj Sandy. Alt er gået op i en højere enhed ved Cora.

Når man så samtidig har en god kontakt til hunden - ja så kan man kort sagt ikke ønske sig bedre hund. Og smuk er hun også!

 

 

 
Coras stambog

Klik på STAMBOG til venstre for at se Coras stambog.

Coras resultater

Klik på RESULTATER til venstre for at komme til siden med Coras resultater. Her vil vi løbende opdatere med resultater fra markprøver, udstillinger og apporteringsprøver.

Coras galleri

Klik på GALLERI til venstre for at se en masse skønne billeder af Cora.

Lav din egen hjemmeside med mono.net